Läs detta!

Hur förklarar man för sina barn och barnbarn vad mobbning är?

Här är hur en lärare i New York gjorde det för sin klass.

Hon bad dem att göra följande övning: Barnen skulle ta varsitt pappersark. Sedan blev de tillsagda att skrynkla ihop det stampa och slå på det och men utan att riva det. Så bad hon barnen vika bladet, titta på hur smutsigt, fyllt med märken och ärr arket var.

… ombads barnen att säga förlåt till pappersarket.

Fast de hade bett om ursäkt och att de hade försökt att släta ut det, var det fortfarande skrynkligt. ”Dessa märken kommer aldrig att försvinna, oavsett hur mycket du försöker ta bort dem.

Detta motsvarar vad en mobbare gör mot andra. Även om du säger förlåt efteråt, kommer ärren aldrig försvinna.” Barnens ansiktsuttryck sade att budskapet hade önskad effekt.

Kopiera och sprida ordet om du är mot mobbning!


Vart finns alla snygga killar?!

Är det jag som har blivit kräsen lr va är det här? Jag tycker hur som helst att det inte finns en enda snygg kille i denna staden. Det är så trist och det känns som man alltid kommer att förbli själv så länge man bor här. Det enda som finns här är en massa utlänningar och bönder. Inget illa menat, men det är absolut inget som intresserar mig.. Jag vill ha en snygg, vältränad och gulllig kille.. Något liknande dessa 2 grymt  snygga killar! Varför är det så ont om snygga? Har jag för höga krav? Men tycker man ska ha höga krav och inte nöja sig med vad som helst!


 

 Alla snygga finns ju antingen i Göteborg lr Stockholm tycker ja..


Ledsen, olycklig och ensam

Usch, idag mår jag inget vidare. Jag är så förskyld och allt känns så tråkigt och inget är bra. Kasst och deppigt väder mm. Fy va tråkigt..

Imorrn ska jag iaf åka hem en sväng till mina föräldrar och hämta en bil ja ska låna i några månader.. Det känns lite kul iaf..RSS 2.0