D. brand


Vill ha en D. Brand jacka i vinter dom är ju så snygga! Tänkte köpt en sån förra vinter ,men det blev inte av..






Lite sugen på denna skon


Scorette har alltid så snygga skor. Blev lite sugen på denna skon ..



Godnatt!

Smurfs filmen va så bra=) De e ju så söta ååå va jag önska att sånna fanns!

Godnattt!






Snart The smurfs !


Idag har jag kollat på bilen som jag ska få låna till slutet av mars, eftersom farmor å farfar ska bort.. Då har jag turen som får låna deras bil! Måste däga att det ska bli så skönt, särskilt nu när det snart e flera minus grader ute usch! Får den om 2 veckor typ..

I morse så var det riktigt fint väder, men senare på kvällen så började det att ösregna=( men då blev det träning , så det gjorde inte så mkt hehe..

Näpp mu ska jag kolla på The smurfs som ja laddat ner. Hoppas den är bra:D Sk fixa några goda mackor först bara..  Någon som har sett den?

 


Hemma efter sminkparty

Har precis kommit hem efter ett LR smiinkparty. Det var jätte mysigt! Fanns massor av smink man skulle vilja ha och till superbra priser. Beställde ett fint ljusrosa läppstift och en aloevera gelé som man duttar på direkt man känner att en finne håller på att komma fram, så försvinner den på några dagar typ=) Det behövs verkligen. ska bli spännande att se om den funkar!





Innan jag skulle iväg haha

Natti natti!


Imorrn blir det äntligen lön, så blir en liten sväng på stan och träning och senare på kvällen blir det sminkparty=)
Ni får ha en kanondag imorn!



Brände handen på jobbet såklart..


Jobbade i söndags och jag var så fruktansvärt trött, eftersom det var min sjunde arbetsdag..och vad händer?! Jo, jag bränner sönder halva min hand på kokande vatten! Fy tusan vad ont det gjorde!Stod inte ut, så efyer 3 timmar blev det akuten, där fick jag bedövning och de lindade in handen=) Bedövningen va riktigt bra. Det gjorde inte alls ont efter den, så imorn blir det återbesök..



Godmorgon!

Va ute inatt med några kompisar.. Vilken kväll säger jag bara och vilken otrevlig bartender haha.. men men. Idag mår man som förtjänat=) NU blir det att vila vidare hihi..



Natti natti!

Nu är jag super trött, så ögonen kollar i kors nästan.. Började dagen med ett tidigt pass på spinning, sen hem en snabb  sväng för dusch mm och sen direkt iväg för ett 8 timmars pass på jobbet.. På kvällen har jag kikat på idol, men vilket katastrof program =/ Så kan det vara.. Nu e jag iaf så trött! =) Nu blir det sänget..

Godnatt på er..




Några knep om hur du sover bättre om nätterna


Se över din livsstil
Hur är balansen mellan vila och aktivitet? Tränar och äter du ordentligt? Blir det mycket stress? Genom att se över dina vanor kan du försöka sätta fingret på vad det är som ger dgi sömnproblem.

Skaffa en dygsrutin
Kroppen mår bäst av att sova ungefär lika många timmar och på samma tider varje dag. Försök att få ett så regelbundet sömnschema som möjligt. Det kan innebära att du går upp tidigare på helgerna och går och läggar dig tidigare på vardagarna.

Ät ett kvällsmål

Om du äter tidig middag behöver du ofta äta något litet senare på kvällen. Att gå och lägga sig på tom mage kan leda till att du får svårt att somna, skriver Vårdguiden.

Tänk på vad du dricker
Koffeinhaltiga drycker som kaffe, te och cola kan göra att du får svårare att sova om du dricker dem för sent på dagen. Försök att undvika drycker med koffein efter klockan 16. Även alkohol kan göra att du sover sämre.

Maxa sovrumsmiljön
Bäst sover vi i svala, mörka, tysta rum. Finns det ljuskällor som stör, ljud som ger dig svårt att somna eller har du ett för varmt täcke? Försök att se till att dina förutsättningar är så goda som möjligt.

Så ser skorna ut *in real* ;P






De sitter så bra på foten + de är super sköna! Nu måste jag bara träna på att gå i lite högre klackar en ja brukar göra hahaa =)

Wiee!






Vet ni vad? Nu ska jag hämta skorna å ska bli så spännande att se hur dom ser ut.. Hoppas hoppas att de passar nu bara, för har så svårt att hitta några högklackade skor som passar.. trampar ju alltid ur dom trots att man går ner skostorlekar .. Visar senare sen=)

Det börjar redan bli mörkt=(


Klockan e ju bara 18:00 ungefär och det e ju snart redan mörkt.. Fy va trist! Vill att sommaren ska komma tillbaka nu=/ Nu ska jag iväg och träna, så man kommer på bättre humör igen hehe..




Byee!

Beställda!



Dessa snyggingar kommer i veckan!









Den här jackan kommer från blend och även den är snygg.. Älskar päls, det ser så mysigt och lite lyxigt ut:P Är ju fuskpäls, me like=)



Testade att locka håret idag





Jag hade lite tråkigt nu ikväll så testade att locka håret för första gången nu när ja har ljust hår. Vilka lockar ja fick. De brukar aldrig bli såhär, utan bara lösa lockar, så blev ganska så nöjd=)


Även dessa är snygga




Älskar brunt och det är ju skit snyggt till ett blont hår.. Skickade faktiskt efter ett par snygga svarta högklackade skor från Scorette igår som jag ska ha i helgen. Lägger upp dom nä jag fått hem dom =)

Love!!

Guuuud va snugga! vad tycks?







Irriterandee!



Åh, blir så irriterad! En målare skulle egentligen komma och tappetsera hemma hos mig imrogon bittti, men såklart så blev det framskjutet.. Visst det e bara framskjutet en dag men endå.. Aja=/
Nu ska jag sova så man orkar upp för ett tuggt träningspass imorn innan jobbet..

Natti natti!





Hur snygga är inte dessa skor?!




Usch, vaknade upp med en sån huvudvärk, känns som man börjar bli sjuk igen=/ Har tagit C. vitamin idag så hoppas det lindrar lite .. Idag så ringde dom om tapetseringen i ett av mina rum, så dom kommer nu på onsdag å ska fixa det. Spännande!! :D



Dessa skor  ju så sjukt snygga! Hmm, ska man beställa ett par sånna här =)








Skorna är från Bianco


Stephanie Pratt är så fin


RSS 2.0