Var hos frisören i veckan igen=)

JUst det ja, höll ju på att glömma att jag var hos frisören i veckan igen och det blev stor skillnad nu! Äntligen ser håret blont ut=) Ska dit snart igen å bleka dom varma partierna (lite orangea partierna) igen. kommer nog bli ännu bättre då. Trivs riktigt bra iaf.

Här kommer lite bilder på hur det ser ut nu..

Höst nu!

Usch, det känns verkligen att hösten är här nu och börjar få lite smått panik för sommaren sprang ju bara iväg! och vad har jag gjort i sommar? Jo, bara jobbat å haft lite semester då=) men ändå hehe, den försvann lika fort som den kom=( snart e vintern också här och vad ska man ha för jacka då?! Jätte svårt!

Det som är mysigt med hösten är att man kan tända ljus och ha sköna tröjor och raggsockar på sig om kvällarna haha! löööve raggisar =D Näpp, nu ska jag kolla på någon film och tända lite ljus..

EN fin höstbild!
Jag i helgen. Hade superkul!


Lite från dagens shopping

Haft en bra ledig dag

Hejsan! Idag har jag varit ledig och har haft en bra dag med bra väder så passade på att vara ute lite. Idag har jag gjort iordning matlådor inför helgens jobb. Det är ju så skönt att ha det klart! Har även hunnit med lite shopping. Köpte en ny topp till träningen, torrschampoo, kängor och en cardigan=) Nu är jag helnöjd!=D

Hoppas ni också haft en bra dag!

Mmm, mina goda mackor!


snyggt linne till som finna i olika färger


Snygga byxor från better bodies


En gammal bild innan en gå runda


Promenad?

Hmm, hur ska man göra.. orkar man gå ut å gå en sväng lr inte?! Å så svårt de ska va.. Usssch heh

Bilen jag pratade om tidigare.


såg ut så i helgen


Har varit en kanon helg!

Nu är det ännu en tråkig söndag, men får tänka tillbaka på vilken bra helg det har varit.. I fredags körde jag en riktigt snygg BMW Z4. Ska visa bild på den senare. Senare på kvällen blev det utgång och även lördagen.. Just det ja, de var matfestival här i skövde också. Vi kom så sent, då dom precis skulle stänga igen tälten med mat, så då fick vi gratis hhaha. Kunde ju inte bli bättre!
matfestivalen i skövde


Har varit matfestival hela helgen


Snygg jacka från nelly!


Jobb igen

Idag var första dagen att jobba efter semestern, fast jobbar bara denna veckan så e jag ledig en vecka till sen=) Idag har det varit super fint väder! Så typiskt att det fina vädret ska komma just nu.. Hoppas det håller i sig till nästa vecka! Skulle va riktigt skönt. Näpp nu e det dax för sängen och ladda för nya tag imorrn. Godnatt!

Kärlek gör ont..


RSS 2.0